piatok 14. júna 2013

Vyhodnotenie stretnutia krásistov v MZ

25.5.2013: 
Časopis Krásy Slovenska vychádza už takmer sto rokov. Jeho čitatelia sa stretávajú raz ročne, vždy v posledný májový víkend. Toto je zároveň stretnutím turistov a milovníkov prírody Slovenska. 

Tento rok tomu bolo už päťdesiaty krát a práve KST Ostrá Veľký Klíž mal tú česť byť organizátorom jubilejného ročníka. Naši turisti a členovia KST Ostrá sa priam vyznamenali! Nadšenie usporiadateľov prinieslo zaslúžený obdiv zúčastnených, ktorý doteraz srší nielen z ďakovných pozdravov, článkov v médiách (Tempo, Nový Clus), reportážach v RTVS (Rádiovíkend), ale vidieť ho aj na stránke KST Ostrá, na fotografiách z onoho, nepochybne významného dňa pre našu obec. Organizátori pripravili a zabezpečili (okrem počasia - v ten deň aj výdatne pršalo) všetko na 100%. 
Zraz účastníkov podujatia na Vrchhore








Krst novej publikácie Najkrajšie autotrasy bol súčasťou podujatia
Miloslavova zem hostila záverečné stretnutie krásistov a zástupcov usporiadateľov minulého, tohto a budúceho ročníka stretnutia čitateľov časopisu Krásy Slovenska. Zaujímavé stretnutie bolo obohacujúce pre všetkých zúčastnených. Hodnotenia boli výborné, čas sa v dobrej spoločnosti akosi ponáhľal. Z významných hostí spomeniem nielen Pavla Stachu, ktorý nás už pred rokom poctil návštevou, ale i druhého Pavla – Sadloňa, ktorý v minulosti učil na Gymnáziu v Partizánskom, šéfredaktora časopisu Krásy Slovenska RNDr. Daniela Kollára a jeho manželku Zuzku... a ostatných, tu nemenovaných dobrých ľudí, ktorí sa podieľali na organizácii alebo navštívili pri tejto príležitosti našu obec.

Zápis do kroniky Miloslavovej zeme

Ďakujeme a dovidenia niekedy nabudúce!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára